Martin Klöfvers 3 tips för att lyckas under tillväxtresan

martin-klofver-trippus-almi-foretagspartner-tillvaxtresanAlmis kund Trippus – från början en liten researrangör – utvecklade en briljant mjukvara för att slippa administration. Det förändrade allt. I dag röner de stora framgångar som IT-exportör inom mötesindustrin.
Martins 3 tips:

1) Nätverka
Även om du har marknadens bästa produkt till marknadens bästa pris så kommer kunderna inte automatiskt att köpa av dig – de kommer att fortsätta att köpa av sina kompisar. Det är viktigt med nätverk och det är jätteviktigt att jobba med försäljning!

2) Ha tålamod
Även om du är ivrig att komma framåt måste du samtidigt ha tålamod och vara uthållig. Nästan allt tar tyvärr minst dubbelt så lång tid som du tror…

3) Delegera
Var inte rädd för att delegera uppgifter till kollegor. Ibland kommer de att lösa uppgifterna på annat sätt än du själv hade gjort, men det behöver inte vara sämre. Du behöver frigöra tid och lägga energin på det du brinner för!

Vill du läsa mer om Trippus, företagets tillväxtresa och samarbetet med Almi Företagspartner?
Klicka här