De skapar framtidens butiksmaterial. I dag.

anna-engholm-motion-display-almi-foretagspartner-tillvaxtresan
Alla företag vill att deras produkter ska synas, men konsumenter lägger i snitt märke till mindre än en hundradel av utbudet när de handlar i en butik. Motion Display har tagit fram en unik lösning med blinkande skyltar som garanterar att en specifik produkt blir sedd. Almi har följt dem på utvecklingsresan.

Traditionell hyllreklam och information via exempelvis trycksaker eller tv-reklam har inte kunnat garantera kundernas uppmärksamhet i butiken. Uppsalaföretaget Motion Displays elektroniska skyltar är därför revolutionerande i sitt slag. Med deras unika teknologi går det att tända och släcka – på förhand bestämda – segment och budskap i skyltarna vilket gör att det ser ut som en rörlig bildskärm. Med en kundbas av multinationella leverantörer och kedjor satsar nu Motion Display hårt på den amerikanska marknaden.

cus039-001_hidden_valley_ranch_pa10_miljo_2_524x200px

Anna Engholm, vd på Motion Display, ger sina bästa tips till andra innovativa företagare:

  1. Om du har en unik affärsidé – testa den först på målgruppen. ”Fungerar det verkligen med blink i butikerna?”
  2. Säkerställ tillgång till kapital och se till att ha dedikerade nyckelpersoner.
  3. Sätt kvalitet framför kvantitet, jobba hårt och fokuserat.

Vill du läsa mer om Motion Display, företagets tillväxtresa och samarbetet med Almi Företagspartner? Klicka här