Vi vill öka antalet kvinnliga företagare!

Ett av våra mål är att fler kvinnor ska bli företagare, och vi arbetar aktivt för att inspirera fler kvinnor till att ta steget ut i företagsvärlden. I november förra året var vi huvudsamarbetspartner till konferensen WomEngage där 200 personer från politik, näringsliv och myndigheter samlades i riksdagen för att diskutera utmaningen med att öka andelen företag som drivs av kvinnor. Under 2017 har vi fortsatt att stötta och anordna inspirerande event för att engagera kvinnliga företagare, och för att stötta de kvinnor som inte redan är företagare till att ta steget ut i företagsvärlden.

I september gick kvinnokonferensen #WonderWomen av stapeln och vi var stolt samarbetspartner av eventet. Under konferensen träffades vi för att inspirera och motivera varandra och fokus låg på kvinnligt företagande.  Konferensen erbjöd både intressanta föreläsningar, spännande speed-mingel och nätverkande.

Under 2016 ökade våra lån till kvinnliga företagare med hela 26%. Det handlade om både tillväxtsatsningar och finansiering till nystartade företag, och vi hoppas att ännu fler drivna affärskvinnor fortsätter att söka lån hos oss under 2017.

Kontakta oss så berättar vi mer.