Nyföretagarrådgivning – för dig som ska bli företagare

 

Att starta företag är både roligt och utvecklande, och de allra flesta företagare behöver stöd och råd längs vägen. Vi på Almi hjälper gärna dig som ska bli företagare eller dig som kommit en bit på vägen. Vi erbjuder  skräddarsydda finansierings- och rådgivningslösningar utifrån dina förutsättningar.

Almis nyföretagarrådgivning riktar sig till dig som är på väg att bli företagare. Genom rådgivningen får du hjälp att nå dina mål med företagandet och vi  hjälper dig med alla väsentliga delar av din framtid som företagare. Med hjälp av en erfaren affärsrådgivare tar du fram eller förbättrar din affärsplan.

Tillsammans tittar vi också på hur du ska driva företaget och hur du kan utveckla din idé, ser över din budget och diskuterar eventuella behov av extern finansiering. När nyföretagarrådgivningen är klar har du en väl utformad affärsplan som blir ett bra stöd inför din företagsstart. Tjänsten är helt kostnadsfri.

Läs mer och hämta mallar för affärsplan, marknadsplan och budgetplan här.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du mer än välkommen att kontakta någon av våra professionella rådgivare.

Leila EL-Shaia                                                                                                                         Mehran Tehranchi
Nyföretagarrådgivning                                                     Affärsrådgivare, Nyföretagarrådgivning
018-18 52 22                                                                                                                                    018-18 52 26
070-212 97 67                                                                                                                              076-146 32 52