Vi tar din idé till marknaden – innovationsrådgivning

Har du en innovativ idé som du vill gå vidare med? Då kan du få stöd av oss på Almi. Våra rådgivare stöttar dig från idé och genom hela processen för att nå marknaden. Tillsammans diskuterar vi även finansieringslösningar utifrån dina behov och förutsättningar.

Innovationer handlar om mycket mer än bara produktutveckling eller tekniska framsteg. En kraftigt förändrad tillverkningsprocess, en ny tjänst eller nytt marknadskoncept är en minst lika viktig innovation om den skapar nya värden hos målgrupper och kunder. Det viktigaste är att idén är ny eller väsentligt förbättrad mot de lösningar som finns på marknaden idag och att den har affärspotential.

Att gå från idé till en lanserad produkt eller tjänst som möter nya behov är alltid en utmaning, oavsett om du är nyföretagare med en stark grundidé eller leder produkt- och tjänsteutvecklingen på ett etablerat företag. Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri rådgivning i ert nuvarande eller kommande innovationsprojekt.

Ditt första steg blir att fylla i en innovationsplan och skicka till en av våra kvalificerade innovationsrådgivare som sedan bokar in ett första möte med dig.

Läs mer och fyll i innovationsplanen här.